Verpleegkundige en patiënt
176207136_4100415136676675_5513275486761

Welkom bij
Nurses For Freedom

Ik werk in de zorg en

ben niet akkoord met de maatregelen

WIJ ZEGGEN STOP !

Al meer dan een jaar wordt ons leven gedomineerd door een pandemie. Voor veel mensen werden wij vorig jaar opeens helden en werd er voor ons opeens geapplaudisseerd. Wij hebben nooit applaus gevraagd maar vragen wel al meer dan 20 jaar voor meer budget opdat er meer collega’s kunnen worden aangeworven zodat ons werk draaglijker wordt.

 

Elk jaar worden wij geconfronteerd met ernstige problemen op onze intensieve zorgen. Tijdens deze coronapandemie was dit overigens niet zwaarder als de jaren ervoor, ook al wordt dit in de media verkeerdelijk zo voorgesteld.

 

Applaus zal dit niet oplossen, meer middelen wel. Ondanks het feit dat deze crisis al een jaar duurt zijn er op dit vlak nog steeds geen inspanningen geleverd. Wel worden er momenteel disproportionele maatregelen genomen die eigenlijk het probleem niet oplossen maar enkel groter maken. Iedereen opsluiten en iedereen verplichten om mondmaskers te dragen zal ons niet gezonder maken.

 

Na meer dan een jaar te zwijgen vinden wij het welletjes en gaan wij ook onze stem verheffen. Wij willen niet langer “gebruikt” worden als excuus om dit fout beleid te blijven rechtvaardigen. Wij vragen onze overheden dan ook om zo spoedig mogelijk te stoppen met dit foute beleid maar wel eindelijk meer middelen te voorzien voor onze gezondheidszorg.

 

Vanaf heden zal u ons tegenkomen op de verschillende nationale acties die georganiseerd worden tegen dit foute beleid. Wij zullen aanwezig zijn in ons uniform want wij willen het excuus van de volle ziekenhuizen niet meer horen. Iedereen die ons wil vervoegen is meer dan welkom. 

 

WIJ ZEGGEN STOP!

Bent u het eens met ons? Schrijf je in op onze nieuwsbrief of voeg je toe op onze facebook pagina.

  • Telegram
  • Facebook
Zoeken
Ook niet akkoord met de maatregelen?

Door de harde censuur kunnen we niet garanderen dat onze facebook zal blijven bestaan. 

Dus registreer u hier op onze nieuwsbrief zodat we contact kunnen houden.

 

Uw inschrijving blijft discreet en wordt aan niemand doorgegeven.
 

Inschrijfformulier

Bedankt voor de inzending!